Pierre Lannier női 062K600

46 900 Ft

Pierre Lannier női karóra

Tok: nemesacél, színe ezüst

Szíj: elegáns varrott bőr, színe fehér

Óratok átmérője: 36mm

Óraüveg: Minerál kristály (edzett ásványi üveg)

Szerkezet: analóg, kvarc

Számlap: Kényeztesse magát ezzel a gyönyörű női karórával és hagyja, hogy egybeolvadjon csuklójával. Sokkal több, mint egy óra, ez egy ékszer, amely megragadja az időtlen ZEN luxus virágos szépségét és az időtlen elegancia lényegét. Fehér számlapján az órákat jelző rózsaszín virágmotívumokkal letisztult érzékiséget, lágyságot és nőiességet idéz, modern esztétikát adva tulajdonosának. Ez teszi egyedivé ezt az órát.

Vízállóság: „3 bar, 30M” (Cseppmentes, az óra esőben, kézmosásnál nem károsodik, de úszásnál, zuhanyzásnál nem használható.)

Jótállás: márkaképviseleti 1+1 év (gyártási meghibásodásra)

Az óra gyári dobozával és garancialevéllel együtt kerül csomagolásra.

További információért hívd a +36302058160-as telefonszámot!

1 készleten

Leírás

Pierre Lannier

Stílusosan eredeti francia elegancia.

Minőség, kreativitás és sokszínűség.

Pierr Lannier óramárkát több mint 40 éve, 1977-ben házi manufaktúraként indult vállalkozás, mely a kedvező ár-érték arány és a megnövekedett forgalom hatására kinőve az „étkezőt”, 1984-től Elszászban, majd 2001-től az egykor volt Francia gyarmatú Madagaszkári üzemében gyártja óráit.

A kezdetektől fogva a Pierre Lannier formatervezői és óragyártói azon dolgoznak, hogy egyedi stílusú, kézzel készült, óráikat a francia óragyártás hagyományait és szigorú minőségellenőrzését szem előtt tartva alkossák meg.

A kollekció kialakításakor az aktuális trendnek megfelelő, a jövőt előrevetítő formákból, színekből, anyagokból merítenek inspirációt, melyek visszatükröződnek az új alkotásokban.

Miden modell, ásványüveggel, rozsdamentes acél lánccal, tokozással, PVD bevonattal készül. Az órákat minőségi svájci, de főként japán szerkezettel látják el.

A kövekkel ellátott modellek az ellenállhatatlan csillogásukkal azonnal megérintik a női szívet.

Jellegzetesen letisztult francia stílust, formavilágot tükröző modellek, minőségi kivitelüknek köszönhetően hosszútávon társa lesz a mindennapokban.

Pierre Lannier női 062K600
Scroll to top