Jacques Lemans

Gyönyörűvé teszi az időt.
A Jacques Lemans egy hagyománytudatos osztrák családi vállalkozás, amelynek székhelye Karintia, Ausztria és 1975 óta nyűgözi le az órák szerelmeseit szerte a világon. A széles karóra modell választék a határozottan nőiestől a határozottan férfiasig terjed, és az elegánstól a sportosig minden stílushoz és személyiséghez illik.
Világhírű sztárok, mint az Oscar-díjas Kevin Costner és a kétszeres olimpiai bajnok Anna Gasser, a Jacques Lemans ajánlásaiként szolgálnak. A márka időtlen eleganciát, innovatív technológiát, tartósságot képvisel, és megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek.
“Célom az volt, hogy egy nemzetközi óramárkát építsek, és ezzel egyidejűleg hozzájáruljak a regionális gazdasági sikerhez” – mondja Alfred Riedl alapító és vezérigazgató. Mára a vállalat globális szereplővé fejlődött, teljes körű kínálattal. Azzal, hogy fia, Andreas Riedl belépett a vállalatba, a családi vállalkozás folytatása biztosítva van a következő generáció számára.
Minden egy kézből
A Jacques Lemans sikerének egyik fő tényezője az olyan alapvető stratégiai területek, mint a kutatás, fejlesztés, a marketing, a logisztika, a minőségellenőrzés és a disztribúció koncentrációja a dél-ausztriai St. Veit-i központban Karintiában. Ez lehetővé teszi a gyors előállítást, valamint rugalmas üzleti struktúrát hoz létre, ezáltal gyorsan tud reagálni az új trendekre. Ezek az órák ötvözik az innovatív technológiákat a sportos dizájnnal. Miközben a minőségre és a tökéletességre való törekvés mindig a legfontosabb.
Több, mint egy óramárka
A Jacques Lemans márka számtalan szponzori tevékenységgel, jótékonysági céllal és különleges projektekkel a kultúra és a sport területén ismert, így a mára kulturális mérföldkővé vált. A Riedl család víziója egy különleges projekt, a Burg Taggenbrunn 2019 novemberében vált valósággá. Sok éves felújítási munka után megnyitotta kapuit a történelmi ékszerkastély. A Taggenbrunni kastély és a “Taggenbrunner Festspiele” rendezvény a Jacques Lemans Csoporthoz kapcsolódik. Így teremtve a világhírű óragyártó cég kulturális csúcspontot Karintiában.
Minőség
A legkiválóbb férfi és női órák gyártásában és forgalmazásában szerzett több évtizedes tapasztalatának köszönhetően a Jacques Lemans a legmagasabb színvonalú anyagokkal és szolgáltatásokkal rendelkezik. A folyamatos ellenőrzések garantálják a legmagasabb minőséget minden órához. Az ügyfeleinkkel folytatott nyílt és bizalmon alapuló kommunikáció a vállalat világméretű sikerének alapja.
A Jacques Lemans számára a szolgáltatásorientált munkavégzés a legfontosabb. Ezért magasan képzett órásaik személyesen gondoskodnak a javításokról és a szolgáltatásokról. Az órákat a legnagyobb gondossággal és precizitással javítják, még évekkel a vásárlás után is. Így garantálják, hogy vásárlóik hosszú ideig örömüket leljék Jacques Lemans órájukban. A regionális munkahelyek tisztességes feltételek mellett történő létrehozása és megőrzése nagyon fontos a vállalat számára. Az egyedi órákat Ausztriában tervezték, így összhangban vannak a családi vállalkozás átlátható és fenntartható vállalati struktúrájával.

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

Scroll to top