Pierre Lannier női 066M671

38 900 Ft

Pierre Lannier női karóra

Tok: nemesacél, színe ezüst A bevonatok minőségéről itt írtunk.

Lánc: nemesacél, színe ezüst További láncok közül itt válogathat. Bőrszíjakat pedig itt talál. Ebben a bejegyzésben a fémlánc vagy bőrszíj előnyeiről, hátrányairól írtunk.

Óratok átmérője: 36 mm

Óraüveg: Minerál kristály (edzett ásványi üveg) Az óraüvegek típusairól itt bővebben írtunk.

Szerkezet: analóg, kvarc A szerkezetekről ebben a bejegyzésben részletesebben írtunk.

Számlap: A napsugár csiszolású smaragdzöld színű számlap lágyságának és időtlen esztétikájának köszönhetően ez a női óra minden ruhájához alkalmazkodik, és erősíti nőiesen-fiatalos temperamentumát.

Vízállóság: „3 bar, 30M” (Cseppmentes, az óra esőben, kézmosásnál nem károsodik, de úszásnál, zuhanyzásnál nem használható.) A vízállóságról itt bővebben írtunk.

Jótállás: márkaképviseleti 1+1 év (gyártási meghibásodásra)

Az óra gyári dobozával és garancialevéllel együtt kerül csomagolásra.

További információért hívd a +36302058160-as telefonszámot!

1 készleten

Leírás

Pierre Lannier

Stílusosan eredeti francia elegancia.

Minőség, kreativitás és sokszínűség.

Pierr Lannier óramárkát több mint 40 éve, 1977-ben házi manufaktúraként indult vállalkozás, mely a kedvező ár-érték arány és a megnövekedett forgalom hatására kinőve az „étkezőt”, 1984-től Elszászban, majd 2001-től az egykor volt Francia gyarmatú Madagaszkári üzemében gyártja óráit.

A kezdetektől fogva a Pierre Lannier formatervezői és óragyártói azon dolgoznak, hogy egyedi stílusú, kézzel készült, óráikat a francia óragyártás hagyományait és szigorú minőségellenőrzését szem előtt tartva alkossák meg.

A kollekció kialakításakor az aktuális trendnek megfelelő, a jövőt előrevetítő formákból, színekből, anyagokból merítenek inspirációt, melyek visszatükröződnek az új alkotásokban.

Miden modell, ásványüveggel, rozsdamentes acél lánccal, tokozással, PVD bevonattal készül. Az órákat minőségi svájci, de főként japán szerkezettel látják el.

A kövekkel ellátott modellek az ellenállhatatlan csillogásukkal azonnal megérintik a női szívet.

Jellegzetesen letisztult francia stílust, formavilágot tükröző modellek, minőségi kivitelüknek köszönhetően hosszútávon társa lesz a mindennapokban.

Pierre Lannier női 066M671
Scroll to top