Pierre Lannier női 030M502

54 900 Ft

Pierre Lannier női karóra

Tok: nemesacél, színe arany

Lánc: nemesacél, elegáns milánói szövésű, színe arany, a számlap stílusához igazodó mintázattal

Óratok átmérője: 35mm

Óraüveg: Minerál kristály (edzett ásványi üveg)

Szerkezet: analóg, kvarc

Számlap: A design lágysága kifinomultan öltözteti csuklóját, a stílust és hasznosságot, felnagyítva egy csipet kifinomultsággal. Hófehér számlapján megjelenő, a paplan puhaságát sugalló mintázat, a 11 arany színbe foglalt keretezett kristály indexekkel és a hozzá színben harmonizáló mutatókkal klasszikus, mégis modern esztétikát teremt. Mindez, időtlen eleganciával teszi teljessé a megjelenést.

Vízállóság: „3 bar, 30M” (Cseppmentes, az óra esőben, kézmosásnál nem károsodik, de úszásnál, zuhanyzásnál nem használható.)

Jótállás: márkaképviseleti 1+1 év (gyártási meghibásodásra)

Az óra gyári dobozával és garancialevéllel együtt kerül csomagolásra.

További információért hívd a +36302058160-as telefonszámot!

1 készleten

Leírás

Pierre Lannier

Stílusosan eredeti francia elegancia.

Minőség, kreativitás és sokszínűség.

Pierr Lannier óramárkát több mint 40 éve, 1977-ben házi manufaktúraként indult vállalkozás, mely a kedvező ár-érték arány és a megnövekedett forgalom hatására kinőve az „étkezőt”, 1984-től Elszászban, majd 2001-től az egykor volt Francia gyarmatú Madagaszkári üzemében gyártja óráit.

A kezdetektől fogva a Pierre Lannier formatervezői és óragyártói azon dolgoznak, hogy egyedi stílusú, kézzel készült, óráikat a francia óragyártás hagyományait és szigorú minőségellenőrzését szem előtt tartva alkossák meg.

A kollekció kialakításakor az aktuális trendnek megfelelő, a jövőt előrevetítő formákból, színekből, anyagokból merítenek inspirációt, melyek visszatükröződnek az új alkotásokban.

Miden modell, ásványüveggel, rozsdamentes acél lánccal, tokozással, PVD bevonattal készül. Az órákat minőségi svájci, de főként japán szerkezettel látják el.

A kövekkel ellátott modellek az ellenállhatatlan csillogásukkal azonnal megérintik a női szívet.

Jellegzetesen letisztult francia stílust, formavilágot tükröző modellek, minőségi kivitelüknek köszönhetően hosszútávon társa lesz a mindennapokban.

Pierre Lannier női 030M502
Scroll to top