Pierre Lannier női 011L661

38 900 Ft

Pierre Lannier női karóra

Tok: nemesacél, színe ezüst A bevonatok minőségéről itt írtunk.

Lánc: nemesacél, színe ezüst További láncok közül itt válogathat. Bőrszíjakat pedig itt talál. Ebben a bejegyzésben a fémlánc vagy bőrszíj előnyeiről, hátrányairól írtunk.

Óratok átmérője: 30 mm

Óraüveg: Minerál kristály (edzett ásványi üveg), szélein kifinomult csiszolással, mely a számlap színét olyan finom csillogással tükrözi vissza, mintha egy különlegesen ritka óriási kék gyémántot viselne csuklóján.  Az óraüvegek típusairól itt bővebben írtunk.

Szerkezet: analóg kvarc A szerkezetekről ebben a bejegyzésben részletesebben írtunk.

Számlap: Szeressen bele ennek a karórának a letisztult egyediségébe, az ég pasztellkék színében tündöklő napsugaras számlap és a kristály csiszolású óraüveg részleteibe, melyek ezt a női órát divatos kis ékszerré varázsolják, és minden nap kellemes érzéssel töltik fel.

Vízállóság: „3 bar, 30M” (Cseppmentes, az óra esőben, kézmosásnál nem károsodik, de úszásnál, zuhanyzásnál nem használható.) A vízállóságról itt bővebben írtunk.

Jótállás: márkaképviseleti 1+1 év (gyártási meghibásodásra)

Az óra gyári dobozával és garancialevéllel együtt kerül csomagolásra.

További információért hívd a +36302058160-as telefonszámot!

1 készleten

Leírás

Pierre Lannier

Stílusosan eredeti francia elegancia.

Minőség, kreativitás és sokszínűség.

Pierr Lannier óramárkát több mint 40 éve, 1977-ben házi manufaktúraként indult vállalkozás, mely a kedvező ár-érték arány és a megnövekedett forgalom hatására kinőve az „étkezőt”, 1984-től Elszászban, majd 2001-től az egykor volt Francia gyarmatú Madagaszkári üzemében gyártja óráit.

A kezdetektől fogva a Pierre Lannier formatervezői és óragyártói azon dolgoznak, hogy egyedi stílusú, kézzel készült, óráikat a francia óragyártás hagyományait és szigorú minőségellenőrzését szem előtt tartva alkossák meg.

A kollekció kialakításakor az aktuális trendnek megfelelő, a jövőt előrevetítő formákból, színekből, anyagokból merítenek inspirációt, melyek visszatükröződnek az új alkotásokban.

Miden modell, ásványüveggel, rozsdamentes acél lánccal, tokozással, PVD bevonattal készül. Az órákat minőségi svájci, de főként japán szerkezettel látják el.

A kövekkel ellátott modellek az ellenállhatatlan csillogásukkal azonnal megérintik a női szívet.

Jellegzetesen letisztult francia stílust, formavilágot tükröző modellek, minőségi kivitelüknek köszönhetően hosszútávon társa lesz a mindennapokban.

Pierre Lannier női 011L661
Scroll to top