DELBANA férfi karóra automata 41603.722.6.014

348 000 Ft

Tisztelgés Goliardo Della Balda, a Delbana alapítója előtt.

DELBANA jubileumi férfi karóra

Tok: nemesacél, színe ezüst

Szíj: valódi bőr, színe fekete

Óratok átmérője: 40 mm

Óraüveg: Zafír (karcolódásmentes) AR bevonatú ásványi kristály

Szerkezet: SW200 testreszabott Delbana Automata rotorral, 28’800 A/óra lengésszám, 26 köves, 38h járástartalék, Dátum

Számlap: napsugár guilloche mintával, az alapító által megálmodott első Delbana logóval, acél indexek-számok és lumineszkáló jelzések-mutatók

Vízállóság: „5 bar, 50M” (Úszásra alkalmas, de merülésre, zuhanyzásra, fürdésre, egyéb vízi sportokra nem.)

Jótállás: márkaképviseleti 1+1 év (gyártási meghibásodásra)

Az óra gyári dobozával és garancialevéllel együtt kerül csomagolásra.

További információért hívd a +36302058160-as telefonszámot!

1 készleten

Leírás

DELBANA

Az alapító Goliardo Della Balda szellemében a Delbana elkötelezett a minőségi, svájci gyártású órák gyártása iránt, amelyek megfizethetőek és stílusosak. Az 1920-as években Svájcba érkezésekor, az órákat még leginkább a szakemberek és a gazdagok számára tartották fenn. A fiatal vállalkozó szellemű Della Balda elhatározta, hogy változtat ezen és elhatározta, hogy horológiát (órák tervezése, építése és javítása) tanul. 1931-ben megalapította a Delbana-t azzal a küldetéssel, hogy az órákat minőségi divat kiegészítőként elérhetővé tegye minden életstílus számára. Ezt a jelentőségteljes alapot a mai vezetői gárda is szenvedélyesen folytatja.

Svájci gyártmányú

Az egyes Delbana órák összeszerelésekor egyetlen részletet sem kímélnek. Az alkatrészeket gondosan megvizsgálják Lengnaui központunkban, mielőtt a számlapot a megfelelő svájci szerkezettel ellátnák, melyeket bonyolult belső munkákat követően (mutatóktól az utolsó csavarig) gondosan illesztenek a házba. Végül rögzítik a koronát és a tokot visszazárják, ezzel készen áll a tesztelésre. A Swiss Made minőség a márka egyik alapértéke és büszkék arra, hogy közel 90 éve fenntartják ezt az elismerést.

Tervezési folyamat

A megfizethetőség nem korlátozza a kreativitást vagy a minőséget az új óra megvalósításakor. Családi vállalkozásként minden Delbana alkotást a család megkülönböztető figyelmének tekintik. Először kézzel rajzolnak egy vázlatot, és meghatározzák az óra kívánt stílusát. A tok optimális méreteit, funkcióit, a számlap stílusát, a mutatók és az indexek textúráit és felületeit gondosan mérlegelik. A terv jóváhagyása után az új órát egy vagy több kivitelben legyártják.

Minőségellenőrzés

A gyártás után minden órát legalább kétszer megvizsgálnak külön a házon belüli órások által, hogy megbizonyosodjanak arról, az órák a minőségi szabványaik minden szempontjának megfelelnek. Ezek a szigorú tesztek biztosítják a pontosságot, a vízállóságot és a makulátlan állapotot, mielőtt az óra készen áll az egyedi csomagolásra és szállításra.

Látható kivitelezés

A kivételes kivitelezés és érték vitathatatlan, bármilyen Delbana órát vizsgáljuk is meg. A kollekció minden modellje szilárd rozsdamentes acélból készült. A sárga és rozéarany, valamint a fekete bevonat tartós ionozással készülMinden szíj valódi bőrből készült, a kövekkel díszített modellek kivételes csillogásáról híres Swarovski kristályokkal készülnek, és 2017-től minden új Delbana óra Zafírkristállyal van szerelve. Ez a kreatív anyaghasználat minden Delbana órának egyedi karaktert kölcsönöz, míg a kollekciót kiváló minőség és szerény árak jellemzik.

Megfizethető luxus

A stílusra, funkcionalitásra és hozzáférhetőségre való összpontosítás megingathatatlan motivációként szolgál a megfizethető Delbana órák mai kollekciójához. Elkötelezettségük, hogy órákat készítsenek mindazok számára, akik értékelik a pontosságot, a minőséget és a stílust. Ezért minden Delbana óra az alapító Della Balda szorgalmas örökségét hordozza. Büszkék arra, hogy folyamatosan olyan egyedi svájci gyártású órákat bemutatnak be, melyek megfizethetőek, és amelyek világszerte elérhetőek.

DELBANA férfi karóra automata 41603.722.6.014
Scroll to top