Francis Delon férfi FDT002

Akció!

24 900 Ft

Francis Delon férfi karóra

Tok: Titánium, színe szürke-ezüst

Lánc: elegáns alkalmi Titánium, színe szürke-ezüst

Óratok átmérője: 29mm x 33mm (szélesség, hosszúság), vékonyított tokvastagság: 6,5mm

Óraüveg: Minerál kristály (edzett ásványi üveg)

Szerkezet: analóg kvarc

Vízállóság: „3 bar, 30M” (Cseppmentes, az óra esőben, kézmosásnál nem károsodik, de úszásnál, zuhanyzásnál nem használható.)

Szavatosság: egyedi 3 hónap (gyártási meghibásodásra)

Az óra díszdobozban kerül csomagolásra.

További információért hívd a +36302058160-as telefonszámot!

1 készleten

Leírás

Akciós modelljeink újszerű, nem hordott, túltárolt órák, melyeken előfordulhatnak apróbb felületi karcolódások. A kiárusított modellekről saját, az üzletben általunk készített fotókat teszünk közzé, melyeken látható a termék aktuális állapota. Többségükben már volt elem cserélve, ezért a vízálló modellek vízmentességéért felelősséget nem tudunk vállalni. Amennyiben szükséges az óra vízmentessége, az adott modell magyarországi hivatalos márkaszervizében, vagy bármely vízmentes elemcserét végző óraszervizben ellenőriztethető, esetlegesen visszaállítható, az óra ettől kezdve annak megfelelően használható vizes környezetben, amit a képviselet vagy szerviz jóváhagy.

A túltárolt órákra 3 hónap belsőszerkezeti, gyártási hibáért vállalunk szavatosságot. A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásért nem vállalunk felelősséget.

Több évtizedes tapasztalatunk azonban az, mivel ezek az órák a hivatalos márkaképviseletektől kerültek beszerzésre, vadonat újak, csupán üzletünkben vannak kiállítva, ezért sok-sok éven át problémák nélküli hűséges társai lesznek tulajdonosaiknak.

Francis Delon férfi FDT002
Scroll to top