CITIZEN férfi AB5005-51E

Akció!

235 000 Ft

CITIZEN férfi karóra

Tok: nemesacél, színe fekete

Lánc: nemesacél, színe fekete

Óratok átmérője: 43mm x 42mm (szélesség, hosszúság)

Óraüveg: Minerál kristály (edzett ásványi üveg)

Szerkezet: 1995-ös Vintage modell, analóg kvarc, Radio Controlled (atomóra jelét veszi), naptár, ébresztő, zónaidő

Vízállóság: „3 bar, 30M” (Cseppmentes, az óra esőben, kézmosásnál nem károsodik, de úszásnál, zuhanyzásnál nem használható.)

Szavatosság: egyedi 3 hónap (gyártási meghibásodásra)

Az óra díszdobozban kerül csomagolásra.

További információért hívd a +36302058160-as telefonszámot!

1 készleten

Leírás

Akciós modelljeink újszerű, nem hordott, túltárolt órákmelyeken előfordulhatnak apróbb felületi karcolódások. A kiárusított modellekről saját, az üzletben általunk készített fotókat teszünk közzé, melyeken látható a termék aktuális állapota. Többségükben már volt elem cserélve, ezért a vízálló modellek vízmentességéért felelősséget nem tudunk vállalni. Amennyiben szükséges az óra vízmentessége, az adott modell magyarországi hivatalos márkaszervizében, vagy bármely vízmentes elemcserét végző óraszervizben ellenőriztethető, esetlegesen visszaállítható, az óra ettől kezdve annak megfelelően használható vizes környezetben, amit a képviselet vagy szerviz jóváhagy.

A túltárolt órákra 3 hónap belsőszerkezeti, gyártási hibáért vállalunk szavatosságot. A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásért nem vállalunk felelősséget.

Több évtizedes tapasztalatunk azonban az, mivel ezek az órák a hivatalos márkaképviseletektől kerültek beszerzésre, vadonat újak, csupán üzletünkben vannak kiállítva, ezért sok-sok éven át problémák nélküli hűséges társai lesznek tulajdonosaiknak.

CITIZEN férfi AB5005-51E
Scroll to top