Pierre Lannier női chronográpf karóra 083J958

74 900 Ft

Pierre Lannier női karóra

Tok: nemesacél, színe rózsaarany

Lánc: nemesacél, színe rózsaarany, mely lágy romantikus hatást fejt ki, harmóniát teremtve a bőr tónusával, elegáns milánói szövésű

Óratok átmérője: 35mm

Óraüveg: Minerál kristály (edzett ásványi üveg)

Szerkezet: analóg, chronográpf (stopperes), kvarc, dátum kijelzős

Számlap: a számlap, a tok és lánc színével harmonizáló rózsaarany színű indexekkel és mutatókkal rendelkezik, melyben kényelmesen elférnek a női óráknál ritkaságba menő stopperértékeket jelző segédszámlapok, mely egy igazán kifinomult, sportosan elegáns kiegészítője a hétköznapoknak

Vízállóság: „3 bar, 30M” (Cseppmentes, az óra esőben, kézmosásnál nem károsodik, de úszásnál, zuhanyzásnál nem használható.)

Jótállás: márkaképviseleti 1+1 év (gyártási meghibásodásra)

Az óra gyári dobozával és garancialevéllel együtt kerül csomagolásra.

További információért hívd a +36302058160-as telefonszámot!

1 készleten

Leírás

Pierre Lannier

Stílusosan eredeti francia elegancia.

Minőség, kreativitás és sokszínűség.

Pierr Lannier óramárkát több mint 40 éve, 1977-ben házi manufaktúraként indult vállalkozás, mely a kedvező ár-érték arány és a megnövekedett forgalom hatására kinőve az „étkezőt”, 1984-től Elszászban, majd 2001-től az egykor volt Francia gyarmatú Madagaszkári üzemében gyártja óráit.

A kezdetektől fogva a Pierre Lannier formatervezői és óragyártói azon dolgoznak, hogy egyedi stílusú, kézzel készült, óráikat a francia óragyártás hagyományait és szigorú minőségellenőrzését szem előtt tartva alkossák meg.

A kollekció kialakításakor az aktuális trendnek megfelelő, a jövőt előrevetítő formákból, színekből, anyagokból merítenek inspirációt, melyek visszatükröződnek az új alkotásokban.

Miden modell, ásványüveggel, rozsdamentes acél lánccal, tokozással, PVD bevonattal készül. Az órákat minőségi svájci, de főként japán szerkezettel látják el.

A kövekkel ellátott modellek az ellenállhatatlan csillogásukkal azonnal megérintik a női szívet.

Jellegzetesen letisztult francia stílust, formavilágot tükröző modellek, minőségi kivitelüknek köszönhetően hosszútávon társa lesz a mindennapokban.

Pierre Lannier női chronográpf karóra 083J958
Scroll to top