Edelwolle óraforgató 826

99 900 Ft

Edelwolle óraforgató doboz:

Anyaga: igényes több rétegben lakkozott fa, ezüst színű zárószerkezet + kulcs, átlátszó üvegfedél

Színe: mogyoró

Belsőrész: pasztell színű mikroplüss, belső világítás nincs

Külső méret: 24 cm x 18 cm x 16 cm (szélesség, magasság, mélység)

Párnaméret: 67 mm x 75 mm

Férőhely: 2 db nagyméretű óra külön-külön forgatására is alkalmas

Üzemeltetés: A termék hálózatról (adapterrel) és elemről (2 db C méretű) egyaránt üzemel. Felnyitott állásban nem üzemel.

A modell több programbeállítási lehetőségei:

  1. Óramutató járásával megegyezően forog 3 percet, majd 28 percet pihen,
  2. Óramutató járásával ellentétesen forog 3 percet, majd 28 percet pihen,
  3. Óramutató járásával ellentétesen forog 3 percet, majd pihen 10 percet, ezután óramutató járásával megegyezően forog 3 percet, majd ismét 10 percet pihen,
  4. Óramutató járásával megegyezően forog 10 percet, majd óramutató járásaval ellentétesen forog 10 percet, ezt ismétli egy órán keresztül, majd ezután 4 órát pihen.

Jótállás: márkaképviseleti 1 év

További információért hívja a  +36302058160-as telefonszámot!

1 készleten

Leírás

Óraforgató

Egy automata karórára mindenképp érdemes vigyázni és megadni azt a törődést ami által hosszú ideig hiba nélkül üzemelhet. Mivel rendkívül precíz szerkezetek szükségük van a kivételes bánásmódra. Az óraforgató hasznos kiegészítő ehhez.

Az automata karórák egyik ismérve, hogy nem kell őket felhúzni, hanem a kéz mozgása közben a bennük található úgynevezett rotor forgása tartja felhúzva. Ha hosszabb ideig nincsenek hordva és a rotor nem forog, az óra egy idő után megáll, vagyis a következő használatbavételkor újra be kell állítani a pontos időt és dátumot. Az óraforgatóval ki lehet küszöbölni ezt a problémát. Egy hagyományos óraszerkezetnek szüksége van kenésre, amit speciális óraolajjal oldanak meg; ez biztosítja az óraszerkezet tartósságát, hiszen megakadályozza, de legalábbis csökkenti a kopást, ráadásul az óra működését is halkabbá teszi. Ha az óra megáll, és ebben a helyzetben marad huzamosabb ideig, akkor a kenőanyag az óratok aktuálisan legmélyebb pontján gyűlik össze, majd itt besűrűsödik. Ebből adódóan az óraszerkezet kenése megszűnik, kopni kezd, hangosabbá válik, és hamar elérkezik a karbantartás ideje, de az is előfordulhat, hogy komolyabb beavatkozásra, alkatrészek cseréjére lesz szükség, ami egy automata óra esetében nem olcsó mulatság.  Érdemesebb inkább beszerezni egy óraforgatót, mert ezzel megelőzhetőek a komolyabb meghibásodások.

Edelwolle óraforgató 826
Scroll to top