LORUS gyermek karóra RG235GX9

14 000 Ft

LORUS gyermek karóra

Tok: műanyag, színe fekete-ezüst, sportos ráma

Hátlap: nemesacél

Szíj: finom szövésű szilikon, színe fekete

Óratok átmérője: 34mm

Óraüveg: műanyag

Szerkezet: SEIKO analóg kvarc, az óra leolvasását, tanulását segítő, a negyedeknél megnövelt jól látható arab számok, perceket jelölő kalibrálások

Vízállóság: „5 bar, 50M” (Úszásra alkalmas, de merülésre, zuhanyzásra, fürdésre, egyéb vízi sportokra nem.)

Jótállás: márkaképviseleti 1+1 év (gyártási meghibásodásra)

Az óra gyári dobozával és garancialevéllel együtt kerül csomagolásra.

További információért hívd a +36302058160-as telefonszámot!

Elfogyott

Leírás

LORUS

„Az óra, amiben bízhatsz.”

A LORUS a SEIKO óracsoport tagja. A SEIKO 140 éve vezető szerepet tölt be az óragyártásban és széles körű szakmai, technológiai, innovációs háttérrel rendelkezik. Ez a háttér áll a LORUS márkanév mögött is. Erről szóló blogbejegyzésünkben olvasható: https://tempusteam.hu/seiko-oragyar/

A LORUS óramárka 1982-es megalapítása óta népszerű és elismert. Folyamatos megújulást, változatosságot, megbízhatóságot kínál, megfizethető áron már a legfiatalabb, a feltörekvően lendületes korosztály számára is. A LORUS márka változatos szín és formavilágával mindig a legutolsó divatot tükrözi, amivel évtizedes bizalmat  szerzett a vásárlók körében.

Az első óra itt kezdődik.

Az egyéni stílus, finom hangolását, kialakítását nem elég korán elkezdeni. A színek, formák szeretete már igen korán kialakul, amiben a szülők óriási segítségére lehetnek gyermekeiknek és ki ne emlékezne az első órára, amit Tőlük kapott. Kevesen tudják, de az óra, amit először kapott a gyermek, a felelősségvállalás kialakításának első és egyben az egyik legjobb eszköze, mert ez az első olyan tárgy az életében, ami értéket képvisel számára, és amire vigyáznia kell. A LORUS gyermekkarórák kedvező ár-érték arányukkal támogatják ezt a törekvést is.

Továbbá segíti gyermeked önállóságának fejlődését. Lepd meg egy minőségi LORUS karórával, hogy a jövőben szülői segítség nélkül is tudjon pontosan ébredni, tudja mikor lesz vége a tanítási órának, mikor jönnek érte az iskolába, mikor kezdődik a szakkör, különóra vagy edzés, és eközben észrevétlenül sajátíthassa el napi rutinja szervezését, és idővel egy kiegyensúlyozott, nyugodt, magabiztos felnőtt lehessen.

Nem utolsó sorban, a modellek olyan modern szín és formavilággal rendelkeznek, hogy sokszor a szülők saját maguknak is választanak közülük sportoláshoz, kertészkedéshez, szabadidős tevékenységhez, nyaraláshoz, stb., ahová nem szeretnének drágább, értékesebb időmérőt magukkal vinni.

LORUS gyermek karóra RG235GX9
Scroll to top