SEIKO Prospex One Hundredth of a Second World Athletics Championships Budapest 2023 Limited Edition SPEEDTIMER SFJ007P1

360 000 Ft

SEIKO férfi Prospex One Hundredth of a Second World Athletics Championships Budapest 2023 Limited Edition Speedtimer

karóra

Prospex Speedtimer 1/100 Solar Chronograph Worl Athletics Championships Budapest 23 Limited Edition. 2023-ban Budapest adhat otthont az egyik legjelesebb sportversenynek, az Atlétikai Világbajnokságnak. A Seiko ennek tiszteletére egy különleges, 4000 darabban limitált kiadású Speedtimer 1/100 solar chronograph modellel készült, az SFJ007 hátlapján az esemény hivatalos logója és az óra egyedi sorszáma is látható lesz Az új modellhez egy új kaliber is megjelenik 8A50 névvel. A nevében minden benne van, amit tudni kell és tudni érdemes róla – 1/100 solar chronograph. Az 1/100 jelentése a századmásodperc pontosságú időmérés, amely analóg, mutatóval történő kijelzés esetén igen magas érték, összehasonlításképp egy átlagos kronográf ⅕ másodperces pontossággal mér, az 1/100-as érték ennek a hússzorosa – finomabban, precízebben, kifinomultabban. A solar kronográf egy kvarc kaliber, amely energiaellátását a fény biztosítja, ezt alakítja át elektromos energiává és tárolja a működtetéséhez akár hat hónapon át. A működéséhez szüksége solar panelek a számlapok alatt helyezkednek el, a mai technológia már annyira hatékony, hogy minimális fény is elég a töltöttség fenntartásához. A design bármennyire is modern, korábbi sikeres Seiko modellekből merít, a négy külön számlapra osztott “multi dial” megjelenés egy kultikus Seiko modell, a Kinetic Chronograph stílusa mai formába öntve. A négy számlapon külön-külön elhelyezett mutatók közül alul, hat óránál találjuk a legnagyobbat, ez a hagyományos időmérésé. A másik három számlap a sportidőmérésé, 12 óránál számolja a másodperceket, 10 óránál a tizedek és 2 óránál a századmásodperceket – rendkívül látványos, ahogy ez a századmásodperces mutató szinte repül körbe, amíg a stopper funkciót használjuk. A limitált kiadású SFJ007P1 modell díszdobozban érkezik tulajdonosához, amit James Bond is megirigyelne.

Az óráról készült videóbemutató itt nézhető meg: Seiko Prospex 1/100 sec. Solar Chronograph World Athletics Budapest ’23 LE SFJ007P1

Tok: nemesacél, kemény bevonattal, színe fekete

Lánc: nemesacél, kemény bevonattal, színe fekete

Óratok átmérője: 42mm

Óraüveg: hajlított Zafír (karcolódásmentes), tükröződésmentes bevonattal

Szerkezet: SEIKO 8A50, napelemes-kvarc, stopper, sötétben jól olvasható LumiBrite mutatók és indexek

Vízállóság: „10 bar, 100M” (Úszásra, vízi sportokra, nem túl mély vízben való merülésre alkalmas, de fürdésre, zuhanyzásra nem!)

Jótállás: márkaképviseleti 1+1 év (gyártási meghibásodásra)

Az óra gyári dobozával és garancialevéllel együtt kerül csomagolásra.

További információért hívd a +36302058160-as telefonszámot!

Elfogyott

Leírás

“Minden szegmensre kiterjedő töretlen fejlesztés, állandó megújulás igénye, minőség, letisztultság, szerénység, a japán hagyományok tisztelete.”

A 140 éves múltra visszatekintő SEIKO óramárkáról szerénytelenség lenne bármilyen rövidített összefoglalót írni. Történetének mérföldkövei, töretlen fejlődése, filozófiája erről szóló blogbejegyzésünkben olvasható: https://tempusteam.hu/seiko-oragyar/

Számunkra, a SEIKO az abszolút első japán óramárka.

A SEIKO elismertséget szerzett nemcsak Európában, de világszerte. Kiváló ár-érték arányú, bőséges termékkínálatával a vásárlók széles tömegének kínál tökéletes megoldást a hétköznapi, a lezser sportos, sportosan elegáns, elegáns, egyedi alkalmakkor viselhető modelleken át egészen a felső kategóriás prémium és luxus, befektetési modellekig.

SEIKO Prospex One Hundredth of a Second World Athletics Championships Budapest 2023 Limited Edition SPEEDTIMER SFJ007P1
Scroll to top