Jacques Lemans férfi karóra 1-2181B

79 900 Ft

Jacques Lemans férfi karóra

Tok: nemesacél, színe ezüst A bevonatok minőségéről itt írtunk.

Lánc: tömör nemesacél, színe ezüst Óraláncok közül ittCASIO óraszíjak közül itt válogathat. Bőrszíjakat pedig itt talál. Ebben a bejegyzésben a fémlánc vagy bőrszíj előnyeiről, hátrányairól írtunk.

Óratok átmérője: 42,5 mm

Óraüveg: Hardlex kristály (nehezen karcolható)  Az óraüvegek típusairól itt bővebben írtunk.

Szerkezet: SEIKO analóg, kvarc, kronográf (stopper mérés) – dátum.

A robusztus anyagok és a tökéletes kivitelezés olyan órákat hoznak létre, amelyek minden kihívásnak ellenállnak. A mindennapi élettől a sportos kalandokig egy Jacques Lemans óra mindig hűséges társ lesz.  Az órák szerkezeteiről ebben a bejegyzésben részletesebben írtunk.

Vízállóság: „10 bar, 100M” (Úszásra, vízi sportokra, nem túl mély vízben való merülésre alkalmas, de fürdésre, zuhanyzásra nem!) A vízállóságról itt bővebben írtunk.

Jótállás: márkaképviseleti 1+1 év (gyártási meghibásodásra)

Az óra gyári dobozával és garancialevéllel együtt kerül csomagolásra.

További információért hívd a +36302058160-as telefonszámot!

1 készleten

Leírás

Jacques Lemans

Gyönyörűvé teszi az időt.

A Jacques Lemans egy hagyománytudatos osztrák családi vállalkozás, amelynek székhelye Karintia, Ausztria és 1975 óta nyűgözi le az órák szerelmeseit szerte a világon. A széles karóra modell választék a határozottan nőiestől a határozottan férfiasig terjed, és az elegánstól a sportosig minden stílushoz és személyiséghez illik.

Világhírű sztárok, mint az Oscar-díjas Kevin Costner és a kétszeres olimpiai bajnok Anna Gassera Jacques Lemans ajánlásaiként szolgálnak. A márka időtlen eleganciát, innovatív technológiát, tartósságot képvisel, és megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek.

“Célom az volt, hogy egy nemzetközi óramárkát építsek, és ezzel egyidejűleg hozzájáruljak a regionális gazdasági sikerhez” – mondja Alfred Riedl alapító és vezérigazgatóMára a vállalat globális szereplővé fejlődött, teljes körű kínálattal. Azzal, hogy fia, Andreas Riedl belépett a vállalatba, a családi vállalkozás folytatása biztosítva van a következő generáció számára.

Minden egy kézből       

A Jacques Lemans sikerének egyik fő tényezője az olyan alapvető stratégiai területek, mint a kutatás, fejlesztés, a marketing, a logisztika, a minőségellenőrzés és a disztribúció koncentrációja a dél-ausztriai St. Veit-i központban Karintiában. Ez lehetővé teszi a gyors előállítást, valamint rugalmas üzleti struktúrát hoz létre, ezáltal gyorsan tud reagálni az új trendekre. Ezek az órák ötvözik az innovatív technológiákat a sportos dizájnnal. Miközben a minőségre és a tökéletességre való törekvés mindig a legfontosabb.

Több, mint egy óramárka

A Jacques Lemans márka számtalan szponzori tevékenységgel, jótékonysági céllal és különleges projektekkel a kultúra és a sport területén ismert, így a mára kulturális mérföldkővé vált. A Riedl család víziója egy különleges projekt, a Burg Taggenbrunn 2019 novemberében vált valósággá. Sok éves felújítási munka után megnyitotta kapuit a történelmi ékszerkastély. A Taggenbrunni kastély és a “Taggenbrunner Festspiele” rendezvény a Jacques Lemans Csoporthoz kapcsolódik. Így teremtve a világhírű óragyártó cég kulturális csúcspontot Karintiában.

Minőség

A legkiválóbb férfi és női órák gyártásában és forgalmazásában szerzett több évtizedes tapasztalatának köszönhetően a Jacques Lemans a legmagasabb színvonalú anyagokkal és szolgáltatásokkal rendelkezik. A folyamatos ellenőrzések garantálják a legmagasabb minőséget minden óráhozAz ügyfeleinkkel folytatott nyílt és bizalmon alapuló kommunikáció a vállalat világméretű sikerének alapja.

A Jacques Lemans számára a szolgáltatásorientált munkavégzés a legfontosabb. Ezért magasan képzett órásaik személyesen gondoskodnak a javításokról és a szolgáltatásokrólAz órákat a legnagyobb gondossággal és precizitással javítják, még évekkel a vásárlás után is. Így garantálják, hogy vásárlóik hosszú ideig örömüket leljék Jacques Lemans órájukban. A regionális munkahelyek tisztességes feltételek mellett történő létrehozása és megőrzése nagyon fontos a vállalat számára. Az egyedi órákat Ausztriában tervezték, így összhangban vannak a családi vállalkozás átlátható és fenntartható vállalati struktúrájával.

Jacques Lemans férfi karóra 1-2181B
Scroll to top