DELBANA férfi karóra 41701.718.6.036

189 000 Ft

DELBANA férfi karóra

Tok: nemesacél, színe ezüst, Egyirányú piros alumínium búvár keret

Lánc: tömör nemesacél, színe ezüst

Óratok átmérője: 42 mm

Óraüveg: Zafírkristály (karcolódásmentes)

Szerkezet: Ronda 5030.D analóg kvarc, Kronográf – Dátum – Tachymeter

Számlap: Lumineszkáló acél indexek-mutatók

Vízállóság: „10 bar, 100M” (Úszásra, vízi sportokra, nem túl mély vízben való merülésre alkalmas, de fürdésre, zuhanyzásra nem!)

Jótállás: márkaképviseleti 1+1 év (gyártási meghibásodásra)

Az óra gyári dobozával és garancialevéllel együtt kerül csomagolásra.

További információért hívd a +36302058160-as telefonszámot!

Elfogyott

Leírás

DELBANA

Az alapító Goliardo Della Balda szellemében a Delbana elkötelezett a minőségi, svájci gyártású órák gyártása iránt, amelyek megfizethetőek és stílusosak. Az 1920-as években Svájcba érkezésekor, az órákat még leginkább a szakemberek és a gazdagok számára tartották fenn. A fiatal vállalkozó szellemű Della Balda elhatározta, hogy változtat ezen és elhatározta, hogy horológiát (órák tervezése, építése és javítása) tanul. 1931-ben megalapította a Delbana-t azzal a küldetéssel, hogy az órákat minőségi divat kiegészítőként elérhetővé tegye minden életstílus számára. Ezt a jelentőségteljes alapot a mai vezetői gárda is szenvedélyesen folytatja.

Svájci gyártmányú

Az egyes Delbana órák összeszerelésekor egyetlen részletet sem kímélnek. Az alkatrészeket gondosan megvizsgálják Lengnaui központunkban, mielőtt a számlapot a megfelelő svájci szerkezettel ellátnák, melyeket bonyolult belső munkákat követően (mutatóktól az utolsó csavarig) gondosan illesztenek a házba. Végül rögzítik a koronát és a tokot visszazárják, ezzel készen áll a tesztelésre. A Swiss Made minőség a márka egyik alapértéke és büszkék arra, hogy közel 90 éve fenntartják ezt az elismerést.

Tervezési folyamat

A megfizethetőség nem korlátozza a kreativitást vagy a minőséget az új óra megvalósításakor. Családi vállalkozásként minden Delbana alkotást a család megkülönböztető figyelmének tekintik. Először kézzel rajzolnak egy vázlatot, és meghatározzák az óra kívánt stílusát. A tok optimális méreteit, funkcióit, a számlap stílusát, a mutatók és az indexek textúráit és felületeit gondosan mérlegelik. A terv jóváhagyása után az új órát egy vagy több kivitelben legyártják.

Minőségellenőrzés

A gyártás után minden órát legalább kétszer megvizsgálnak külön a házon belüli órások által, hogy megbizonyosodjanak arról, az órák a minőségi szabványaik minden szempontjának megfelelnek. Ezek a szigorú tesztek biztosítják a pontosságot, a vízállóságot és a makulátlan állapotot, mielőtt az óra készen áll az egyedi csomagolásra és szállításra.

Látható kivitelezés

A kivételes kivitelezés és érték vitathatatlan, bármilyen Delbana órát vizsgáljuk is meg. A kollekció minden modellje szilárd rozsdamentes acélból készült. A sárga és rozéarany, valamint a fekete bevonat tartós ionozással készülMinden szíj valódi bőrből készült, a kövekkel díszített modellek kivételes csillogásáról híres Swarovski kristályokkal készülnek, és 2017-től minden új Delbana óra Zafírkristállyal van szerelve. Ez a kreatív anyaghasználat minden Delbana órának egyedi karaktert kölcsönöz, míg a kollekciót kiváló minőség és szerény árak jellemzik.

Megfizethető luxus

A stílusra, funkcionalitásra és hozzáférhetőségre való összpontosítás megingathatatlan motivációként szolgál a megfizethető Delbana órák mai kollekciójához. Elkötelezettségük, hogy órákat készítsenek mindazok számára, akik értékelik a pontosságot, a minőséget és a stílust. Ezért minden Delbana óra az alapító Della Balda szorgalmas örökségét hordozza. Büszkék arra, hogy folyamatosan olyan egyedi svájci gyártású órákat bemutatnak be, melyek megfizethetőek, és amelyek világszerte elérhetőek.

DELBANA férfi karóra 41701.718.6.036
Scroll to top