SECCO gyermek karóra S K501-2

5 990 Ft

SECCO gyermek karóra

Tok: ötvözet, színe ezüst

Hátlap: nemesacél

Szíj: műanyag, színe világoskék-domború mintás

Óratok átmérője: 28mm

Óraüveg: kristály

Szerkezet: analóg kvarc

Számlap: színe fehér, mintás, az óra leolvasását, tanulását segítő arab számok, percet jelölő kalibrálások

Vízállóság: „3 bar, 30M” (Cseppmentes, az óra esőben, kézmosásnál nem károsodik, de úszásnál, zuhanyzásnál nem használható.)

Jótállás: márkaképviseleti 1 év (gyártási meghibásodásra)

Az óra gyári dobozával és garancialevéllel együtt kerül csomagolásra.

További információért hívd a +36302058160-as telefonszámot!

Elfogyott

Leírás

SECCO gyermekórák

Az első óra itt kezdődik.

Az egyéni stílus, finom hangolását, kialakítását nem elég korán elkezdeni. A színek, formák szeretete már igen korán kialakul, amiben a szülők óriási segítségére lehetnek gyermekeiknek és ki ne emlékezne az első órára, amit Tőlük kapott. Kevesen tudják, de az óra, amit először kapott a gyermek, a felelősségvállalás kialakításának első és egyben az egyik legjobb eszköze, mert ez az első olyan tárgy az életében, ami értéket képvisel számára, és amire vigyáznia kell. A SECCO gyermekkarórák kedvező ár-érték arányukkal támogatják ezt a törekvést is.

Továbbá segíti gyermeked önállóságának fejlődését. Lepd meg egy minőségi SECCO karórával, hogy a jövőben szülői segítség nélkül is tudjon pontosan ébredni, tudja mikor lesz vége a tanítási órának, mikor jönnek érte az iskolába, mikor kezdődik a szakkör, különóra vagy edzés, és eközben észrevétlenül sajátíthassa el napi rutinja szervezését, és idővel egy kiegyensúlyozott, nyugodt, magabiztos felnőtt lehessen.

Nem utolsó sorban, a modellek olyan modern szín és formavilággal rendelkeznek, hogy sokszor a szülők saját maguknak is választanak közülük sportoláshoz, kertészkedéshez, szabadidős tevékenységhez, nyaraláshoz, stb., ahová nem szeretnének drágább, értékesebb időmérőt magukkal vinni.

SECCO gyermek karóra S K501-2
Scroll to top