UNIQUE & Co férfi karkötő B438ABL

21 990 Ft

UNIQUE & Co férfi karkötő

Szín: Fekete

Karkötő anyaga: Rozsdamentes acél biztonságizár + minőségi finombőr

Méretválaszték: 21 cm

Nikkelmentes: Igen

Vízállóság: nem vízálló (fürdésnél, mosakodásnál, úszásnál, zuhanyzásnál nem használható)

Szavatosság: márkaképviseleti 1 év (gyártási meghibásodásra)

Válassza az ékszert külön vagy egy hozzá illő karórához minőségében nem fog csalódni és biztos lehet benne, hogy bárhová is sodorja az élet jól fog kinézni

További információért hívja a +36302058160-as telefonszámot!

Elfogyott

Leírás

UNIQUE & Co

Unique & Co-t 1993-ban Németországban alapították azon vásárlók részére, akik jó minőségű és egyben különleges divatékszert keresnek. Az Egyesült Királyságban 1999-ben jelent meg a márka, ahol elsőként mutatta be nemesacélból és titánból készült ékszereit. A Unique & Co márka sikere az újszerű anyagok és technológiák használatában, a kiváló minőségben és a kézi gyártásban rejlik. Ennek köszönhetően a szigetországban jelenleg is az egyik legnépszerűbb márka a bőr-nemesacél divatékszerek piacán.
A gyártás mögött modern, innovatív elképzelések, szenvedély és szakértelem áll. Így születnek meg a márka trendi és különleges darabjai. A design részleg kreativitása és szakértelme teszi a termékeket kivételessé.
Az egyedi kollekció lehetőséget biztosít a kortalan nők és férfiak számára, hogy megtalálják a nekik tetsző ékszereket.
Unique & Co-t az különbözteti meg más, hasonló termékektől, hogy természetes anyagokból (minőségi finom bőr, kaucsuk, szénszál, titánium, wolfram) és nemesacélból készülnek, időtálló, tartós használatra tervezve. A bőr-nemesacél férfi kollekciója az elmúlt években számtalan nívós, magas presztísű ékszerversenyen ért el kimagasló eredményt.

A férfi kollekcióit az építészet és a mérnöki munka ihlette. Gyönyörű, mégis funkcionálisan ötvözi az innovatív anyagokat, a részletekre való gondos odafigyeléssel. A nyakláncok, karkötők aprólékosan készülnek melyek strapabíróak, tartósak és nem karcolódnak-, kopnak le könnyen. Bizalommal válassza a Unique & Co. ékszereket, hogy bárhová is sodorja az élet jól fog kinézni.

UNIQUE & Co férfi karkötő B438ABL
Scroll to top