UNIQUE & Co férfi ékszerek

A Unique & Co-t 1993-ban Németországban alapították azon vásárlók részére, akik jó minőségű és egyben különleges divatékszert keresnek. Az Egyesült Királyságban 1999-ben jelent meg a márka, ahol elsőként mutatta be nemesacélból és titánból készült ékszereit. A Unique & Co márka sikere az újszerű anyagok és technológiák használatában, a kiváló minőségben és a kézi gyártásban rejlik. Ennek köszönhetően a szigetországban jelenleg is az egyik legnépszerűbb márka a bőr-nemesacél divatékszerek piacán.
A gyártás mögött modern, innovatív elképzelések, szenvedély és szakértelem áll. Így születnek meg a márka trendi és különleges darabjai. A design részleg kreativitása és szakértelme teszi a termékeket kivételessé.
Az egyedi kollekció lehetőséget biztosít eltérő korú, stílusú, nők és férfiak számára, hogy megtalálják a nekik tetsző ékszereket.
A Unique & Co-t az különbözteti meg más, hasonló termékektől, hogy természetes anyagokból (minőségi finom bőr, kaucsuk, szénszál, titánium, wolfram) és nemesacélból készülnek, időtálló, tartós használatra tervezve. A bőr-nemesacél férfi kollekciója az elmúlt években számtalan nívós, magas presztísű ékszerversenyen ért el kimagasló eredményt.

Mind a(z) 15 találat megjelenítve

Scroll to top