Szolgáltatásaink

Elemcsere:

Hozza be Nyíregyházán az Univerzum Üzletközpontban található Tempus Óraszaküzletünkbe óráját és a helyszínen gyorsan, szakszerűen kicseréljük az elemet.

Elemcserét:

 • kar-, fali-, asztali és ébresztő órákban,
 • autóriasztókban,
 • autó távirányítókban,
 • kapunyitókban,
 • vércukorszintmérőkben,
 • lázmérőkben,
 • számológépekben,
 • mérőműszerekben,
 • és egyéb óraelemmel működő készülékekben (pl.: gyermekjátékokban) is végzünk.

Kizárólag jó minőségű, tartós SEIKO, Maxell, AGFA, Energizer elemeket használunk. Csak és kizárólag bontatlan, friss elemekkel dolgozunk.

Vízálló elemcserét nem áll módunkban végezni, ugyanakkor az órák vízállóságára gondosan ügyelünk. Az óra vízállóságáért felelős tömítéseket szakértelemmel kezeljük, az óra hátlapját finoman távolítjuk el, hogy azok ne nyúljanak meg, elemcserét követően a tömítőgyűrűt védőréteggel vonjuk be, végezetül az órát hozzáértően zárjuk vissza. Minden estben figyelmeztetjük a vásárlót, ha a tömítőgyűrűk már elgyengültek.

Amennyiben óráját olyan környezetben használja, ami az óra vízmentességét megköveteli, a márkaszervizek és a vízmentes elemcserét végző szervizek nyomáspróbás elemcseréjét javasoljuk, melyek elérhetőségeihez szívesen adunk felvilágosítást.

További információért hívja ezt a számot: +36302058160

 

Óraszíj és csat csere:

A legtöbb (bőr) óraszíj maximum 1-2 éven belül, a gyengébb minőségű, nem bőrből készült szíjak ettől jóval hamarabb elhasználódnak, elszakadnak és cserére szorulnak. A szíjak cseréjét higiéniai okokból is célszerű legalább évente megtenni. Mivel a bőr, szövet és egyéb anyagok porózus felületűek, a lehámló bőrdarabkák megtapadnak a felületén, mely melegágya lehet a baktériumok, gombák, vírusok megtelepedésének, ezáltal komoly allergiás és egyéb betegség forrásai lehetnek.

Az óracsatok ezzel szemben bőségük, szellősségük és tisztíthatóságuk miatt sokkal egészségesebbek a bőr és más anyagú szíjaknál. Az óracsatoknál az anyagminőség számít. Míg egy minőségi nemesacél óracsatot maximum megunás, sérülés vagy bevonatkopás miatt cserélnek, addig az olcsóbb ötvözetből készült (bizsu) óracsatnál a kopásból eredő allergiás reakció kiváltása okozhat jelentős problémát. Ezért célszerű az ilyen, gyengébb minőségű csatokat vagy órákat gyakrabban lecserélni.

Üzletünkben a márkaképviseletek által forgalmazott órákhoz a szíjakat, csatokat, típustól függően csatszemeket, csatközepet megrendeljük, továbbá minőségi óraszíjak széles választékával és óracsatokkal rendelkezünk, melyet szakszerűen az órára teszünk. A nálunk vásárolt óraszíjakat, óracsatokat ingyenesen szereljük órájára és igazítjuk csuklójára.

További információért hívja ezt a számot: +36302058160

 

Csatrövidítés:

Az óracsatokat, hogy mindenki igényeinek megfeleljenek, hosszabb méretben kerülnek forgalomba, de sok lehetőséget hagynak a méretre igazításhoz, hogy az esetek többségében egyéni igényeknek megfelelően új tulajdonosa csuklójára lehessen igazítani. Óvva intünk mindenkit, hogy ezt házilag végezze el, mivel könnyen kárt tehet az órában. Üzletünkben pár perc alatt szakszerűen karjára igazítjuk óráját, és Önnek már csak az élvezet marad. A nálunk vásárolt órák esetében a csuklóra igazítás díjtalan.

További információért hívja ezt a számot: +36302058160

 

Stift és rugósfül csere:

Sűrűn előforduló probléma az óra szíjában, csatjában található rugósfülek, stiftek kopása, amitől a szíj le-, a lánc szétesik. Ezt a problémát legtöbbször a test kipárolgása (izzadás) és a (városi) levegő savassága egyaránt befolyásolja, melyek hatására a rugósfül és stift korrodál, majd valamilyen behatás hatására eltörik. Máskor a nem rendeltetésszerű hordás következtében (hogy ne a csukló sérüljön) elhajlik, eltörik és van, hogy a sokévi hordás következtében a stift (fám, fémmel érintkezik) elkopik, elvékonyodik és kiesik a rendeltetési helyérő. Szerencsére az esetek többségében üzletünkben mindegyiket szakszerűen, könnyedén és kedvező áron tudjuk pótolni.

További információért hívja ezt a számot: +36302058160

 

Garanciális és garanciaidőn túli szerviz intézése:

Értéktől függően a jótállás a törvény által előírt 1, 2 vagy 3 év, melyet a márkaképviseletek márkaszervizei végeznek. Az üzletünkben (offline) vásárolt órák jótállási problémáját (a vevő kérésére) teljes egészében mi intézzük. A jótállási időn túli és az általunk forgalmazott óramárkák szakszervizbe juttatásában, az óratulajdonosának kérésére és felelősségére közreműködünk vagy készséggel adunk felvilágosítást ezzel kapcsolatban.

 • 10 000 és 100 000 Ft közötti órák esetén 1 év,
 • 100 000 és 250 000 Ft között 2 év,
 • 250 000 Ft feletti órák esetében 3 év a kötelező jótállás.

További információért hívja ezt a számot: +36302058160

 

Másik termékpalettánk, melyt üzletünkben forgalmazunk. 

 

Scroll to top