PULSAR

„A mindig különleges, a különbözőnek teremtett karóra.”

A PULSAR 1972-ben tette le névjegyét a világ órapiacán az leső LED karóra megalkotásával. Napjainkban a márka neve összeforrt a merész és korszakalkotó design jelentésével. Ezen elgondolás mentén haladva alkotják új kollekcióikat, ezzel különleges, egyedi és vonzó megjelenést kölcsönözve valamennyi modell számára.

A márka 1980. óta a SEIKO Watch Corporation tagja. Jelmondatuk:

“Mond el, mutasd az utad!”

Miden órát viselőnek saját személyisége van és akarva, akaratlan ezt kifejezésre juttatja, hogy az elképzeléseihez legjobban illeszkedő órát visel, amiben jól érzi magát. A PULSAR ezt az elképzelést képviseli.

Megbízhatóság, anyagminőség és kidolgozás szempontjából a SEIKO belépő modelljeivel azonos minőségű.

Az órákat az ISO14001 szabvány követelményei szerint gyártják.

A gyártástechnológia megfelel az EU környezetvédelmi normatíváinak.

A PULSAR nagy hangsúly fektet a fenntarthatóságra, így SOLAR, napelemes energia felhasználású szerkezetekkel is készít órákat a kvarc szerkezetek mellett.

A PULSAR órák a SEIKO óracsoport fiatalos márkája merész, sportos, dinamikus egyedi megjelenésében ötvöződik a márkára jellemző vezető technológia. A dinamikus modellek viselete a fiatal és a közép korosztály számára, kiváló választás, legyen az fény energiával működő vagy swarowski kövekkel díszített elegáns karóra. A PULSAR márka az aktív, főleg vállalkozó réteget célozta meg, nagy gondot fordítva a legapróbb részletekre.

SPORT

A PULSAR Accelerator csúcsteljesítmény a sportban. 2009 óta az M-SPORT World Ralley Team hivatalos partnere. A nagy pontosságú accelerator kollekcióval a teljes verseny alatt nyomon követhető az idő. Kiváló választás nemcsak a motoros sportok kedvelőinek, ez a SOLAR chronograph kollekció napelemes energiaforrású, melyhez nincs szükség elemcserére, csak a sport élvezetére.

ELEGANCIA

Férfi dressz kollekció kifinomult stílust kínál a modern külsőt szerető üzleti vagy szabadidős tevékenységet végző városlakók számára. Klasszikus megjelenése, rendezett számlapja tökéletes választás a sportosan elegáns kategóriában.

Az automata sorozatban a kiváló minőség, klasszikus formába ötvöződött mindazoknak, akik értékelik a finom mechanikus óra által képviselt tartós értéket.

Női dressz, a PULSAR attitude, az aprólékos finomsággal tervezett kollekció, mely a klasszikus elegancia a kortárs divatirányzatok finomösszhangjával olvad össze. Elegáns választás a modern nő számára legyen az munka vagy szórakozás.

Scroll to top