Pierre Lannier

Stílusosan eredeti francia elegancia.

Minőség, kreativitás és sokszínűség.

 A Pierr Lannier óramárkát több mint 40 éve, 1977-ben egy házaspár Beatrice and Jean-Paul Burgun, Európai körútjukról hazatérve álmodott meg. Elhatározták, hogy saját eredeti óramárkát akarnak tervezni és készíteni, majd 1978-ban bemutatták első kollekciójukat. A házi manufaktúraként indult vállalkozás, a kedvező ár-érték arány és a megnövekedett forgalom hatására kinőve az „étkezőt”, 1984-től Elszászban, majd 2001-től az egykor volt Francia gyarmatú Madagaszkári üzemében gyártja óráit.

A kezdetektől fogva a Pierre Lannier formatervezői és óragyártói azon dolgoznak, hogy olyan egyedi stílusú, kézzel készült, órákat alkossanak, melyek a francia óragyártás hagyományait és a szigorú minőségellenőrzését szem előtt tartva, hosszú ideig lehetnek a mindennapok stílusos kísérői.

A tervezők, a férfi és női kollekció kialakításakor az aktuális divattrendnek megfelelő, a jövőt előrevetítő formákból, színekből, anyagokból merítenek inspirációt, melyek visszatükröződnek az új alkotásokban.  Minden egyes apró részletet tanulmányoznak a díszdoboztól az összes részegységig, hogy a lehető legjobb kombináció jöhessen létre.

Miden modell, ásványüveggel ellátott, rozsdamentes acél tokozású, arany- rózsaarany, esetenként fekete, antracit és egyéb színű PVD bevonattal készül, mely ugyanígy a fém láncokra is jellemző. Az óra gyártás során, a jó minőségű, tartós bőrszíj is alap követelmény. Az órákat minőségi svájci, de főként japán szerkezettel látják el. Egyes modellek ellenállhatatlan csillogásukat a swarowski kristályoknak köszönhetik. Valamennyi termék 2 év jótállással kerül forgalomba.

A jellegzetesen letisztult francia stílust, formavilágot tükröző modellek, minőségi kivitelüknek köszönhetően hosszútávon megállják helyüket az órák világpiacán. Jelenleg a világ 60 országában vannak jelen, évi több mint félmillió eladott órával.

Scroll to top