LORUS

„Az óra, amiben bízhatsz.”

Teljesítmény, energikusság, magabiztosság, elegancia.

A LORUS a SEIKO óracsoport tagja. A SEIKO 140 éve vezető szerepet tölt be az óragyártásban és széles körű szakmai, technológiai és innovációs háttérrel rendelkezik. Ez a háttér áll a LORUS márkanév mögött.

A LORUS márka 1982-es megalapítása óta népszerű és elismert, hisz, folyamatos megújulást, változatosságot, eleganciát, megbízhatóságot kínál verhetetlen ár-érték arányban, megfizethető árakon. Ez az őszinte tiszta elhatározás a LORUS alapvető értéke. A LORUS az évtizedek alatt megérdemelt bizalmat szerzett a vásárlók körében.

A LORUS márka a fiatalos, lendületes korosztály számára készült, változatos formavilágával mindig a legutolsó divatot tükrözve.

Férfi Sport kollekció

A sport kollekció a kortárs óradizájn sokoldalú választéka, aktív sportszertető életmód kedvelőinek. Rozsdamentes acél tok, többfunkciós chronograph szerkezetekkel, rozsdamentes acél vagy minőségi bőr szíjjakkal kombinálva. Az óra, melyben sportolás közben is bízhatsz.

Férfielegancia

DRESS Kollekció. A hagyományos dizájn és a modern letisztult stílus ötvözete. A stílusos kifinomultság és a visszafogott modellek frissességet, magabiztosságot sugároznak, miközben megbízhatóságot, minőséget nyújtanak.

Női kollekció

Stílusos, érzéki, minimalista trend mellett a letisztult klasszikus eleganciát sugallja. A különböző óratok átmérők párosítva a nemesacél finom szövésű láncokkal, különböző aranyozással tökéletes kiegészítők a legújabb divatot kedvelő hölgyek számára.

Scroll to top