CASIO

„Lépés 0-ról az 1-re.”

Folyamatos technikai innováció.

A CASIO alapelve

Már az induláskor elhatároztuk, hogy úgy fejlődünk, ahogy egy társadalom fejlődik, az emberek valós szükségletein alapulva. Egy gyártónak abban van a legnagyobb szerepe egy társadalomban, hogy teljesen eredeti, újdonság értékű terméket gyárt. Ezt nevezi a Casio, a 0-ról az 1-re való lépésnek.”

A Tadao Kashio által alapított CASIO cég, az egyik legjobban ismert név a hordozható kézi PDA-k, fényképezőgépek, hangszerek és karórák világában, számos világújdonságot szabadalmaztatva az évek során. A CASIO Japán prosperáló elektronikai cégeinek egyike, mely meghatározó szerepet töltött be a Japán, mára világszínvonalú finomelektronikai iparágának létrejöttében.

 Széles óra kínálatában mindenki megtalálhatja a kedvére való hagyományos időmérők, sport és szabadtéri okos valamint luxus órák tekintetében egyaránt. Óraszerkezeteikre a folyamatos technikai innováció jellemző (napelem, rádiójel vezérlés, Bluetooth protokollon összeköttetés okos telefonokkal, GPS műholdakkal kapcsolat, okos telefonokon keresztül internetes pontos idő szerverekhez kapcsolódódás, stb.).

CASIO kollekciócsaládok

RADIO CONTROLL 

Rádiójel vezérelt órák működése, a tökéletesen pontos idő biztosítéka, elsősorban férfiak, a technológia rajongói vagy üzletemberek számára.

Rádiójel vezérelt szerkezet:

A rádiójel vezérelt órák előnyei önmagukért beszélnek: külön beállítás nélkül is mindig a legpontosabb időt mutatják; a nyári-téli időszámítás között pedig automatikusan átváltanak.

G-SHOCK

Multifunkcionális, rendkívül kényelmes, modern sportos design férfiak és a megrögzött individualista, sportfanatikusoknak, extrém igénybevételre is.

BABY-G

Kifinomult funkciók, ultramodern forma, játékos vagy sikeres, magabiztos nők, zene és divatimádóknak, extrém igénybevételre is.

EDIFICE

A klasszikus eleganciától, a sportos lezserségig, kitűnő ár-érték arányban, a tudatos nők és férfiak, alak-forma imádóinak. Acél tok, csat, 100M vízállóság, ásványi üveg. Megbízható minőség elérhető áron.

PROTEK

Valóban hasznos funkciók kültéri szabadidős tevékenységekhez (vitorlázás, túrázás, futás, stb.) nőknek és férfiaknak, a természet szerelmesei, amatőr és profi sportolóknak egyaránt.

A CASIO mindenki számára elérhető kategória a letisztult designtól, a sportosig, ártudatos, divatkövető vagy konzervatív nők és férfiak, utazók és otthonülőknek egyaránt.

Scroll to top